Oordruppels

Oorpijn kan erg vervelend zijn en kan verschillende oorzaken hebben, zoals een infectie, verstopte oren of een blessure. Gelukkig zijn er oordruppels beschikbaar die kunnen helpen bij het verlichten van oorpijn en andere oor gerelateerde symptomen.

Oordruppels tegen oorpijn

Oordruppels kunnen verlichting bieden bij verschillende soorten oorpijn, zoals pijn veroorzaakt door een infectie, ontsteking of zwelling. A vogel  oordruppels zijn bijvoorbeeld een bekend merk van oordruppels die specifiek zijn ontworpen om oorpijn te verlichten. De oordruppels bevatten een  olie die helpt  oorsmeer zacht te maken, waardoor het makkelijk te verwijderen is. De natuurlijke olie is samengesteld uit een combinatie van kokosolie en zonnebloemolie met goudsbloemextract. Een oorspray kan ook helpen bij het verlichten van de (hevige) klachten.

Oordruppels zonder voorschrift kopen

Als je op zoek bent naar oordruppels, kun je deze ook krijgen zonder voorschrift. Het is wel belangrijk om de instructies op de verpakking goed te lezen en de oordruppels alleen te gebruiken zoals voorgeschreven. Sommige oordruppels kunnen bijvoorbeeld niet worden gebruikt bij een beschadigd trommelvlies.
Broeders gezondheidswinkel heeft een groot assortiment aan oordruppels, bekijk ze online of in onze winkel.

Aromed Ormela oordruppels
Ormela oordruppels Aromed 10ml
5,95
Meer informatie
Similasan Hooikoorts oogdruppels nr. 2
Hooikoorts oogdruppels nr. 2 Similasan 10ml
13,49
Meer informatie
Otalgan Oordruppels
Oordruppels Otalgan 12g
13,99
Meer informatie
Spruyt Hillen Sticker oordruppels
Sticker oordruppels Spruyt Hillen 1000st
13,49
Meer informatie
 • check

  Deskundig advies over jouw gezondheid

 • check

  Spaarsysteem voor trouwe klanten

 • check

  Gratis verzending vanaf 50,-

 • check

  Wij leveren in Nederland, België en Duitsland