Over ons

Wie zijn wij?

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische supermarkt is al meer dan 80 jaar jouw vertrouwde speciaalzaak voor: 

De derde en vierde generatie van de familie Broeders leiden vandaag de gezondheidswinkel: Wim en Hélène Melis-van Kampen en hun zonen Mike en Tom Melis.

Fysieke winkel en webwinkel

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt heeft zowel een fysieke winkel in het centrum van Oosterhout in Noord-Brabant in Nederland als een webshop.  Op een oppervlakte van ongeveer 700m2 vindt u een uitgebreid assortiment van om en bij de 10.000 verschillende producten op voorraad. Al meer dan 10 jaar kunt u ook bestellen in de webwinkel met bijna 120.000 artikelen, die standaard binnen 1 tot 2 werkdagen afgeleverd worden.

Ons team staat voor u klaar

Het winkelteam van Broeders Gezondheidswinkel en Biologische Supermarkt bestaat uit een vaste kern van een twaalftal  medewerk(st)ers. Iedereen is vakbekwaam en kan bogen op een ruime ervaring op het gebied van gezondheid, gezonde voeding en gezondheidsproducten. Onze medewerk(st)ers genoten opleidingen die variëren van drogisterij en orthomoleculaire geneeskunde tot voedings- en dieetleer. U kunt bij ons altijd terecht voor  deskundig advies over uw gezondheid en het gebruik van ‘natuurlijke’ gezondheidsproducten.

Kookstudio Marion Pluimes in de winkel

Sinds begin 2022 is ook de Kookstudio van Marion Pluimes gevestigd in het winkelpand van Broeders Gezondheidswinkel. Marion is een expert in biologisch en vegetarisch koken. Vanuit de Groene Kookacademie  organiseert zij kooklessen, kookworkshops en kookdemonstraties. En als The Loffly Chef  verzorgt zij o.a. catering en bereidt ze ook heerlijke en gezonde maaltijd(component)en die u in de winkel kunt kopen.

https://www.groenekookacademie.nl/  https://www.thelofflychef.nl/

Gezondheidscentrum onder één dak

Letterlijk in het verlengde van de gezondheidswinkel is het Gezondheidscentrum Oosterhout gevestigd ( zie www.gezondheidscentrumoosterhout.nl ). In dit centrum bevindt zich een praktijk met een 15-tal artsen en therapeuten. Zij focussen zich met name op complementaire of natuurlijke oftewel alternatieve geneeswijzen, zoals homeopathie, osteopathie, mesologie, natuurgeneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde, acupunctuur, hypnotherapie en nog veel meer. Alle artsen en therapeuten in het gezondheidscentrum zijn aangesloten bij beroepsverenigingen.

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt: uniek in Nederland en België!

Waar veel gezondheidswinkels het accent leggen op of gezonde voeding òf  gezondheidsproducten, vindt u bij Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt net de combinatie van beide. Een goede gezondheid begint altijd met gezonde voeding als basis, zo luidt onze filosofie. Maar die basis moet je aanvullen met vitamines of supplementen. Met het aanbod in onze fysieke winkel , het uitgebreide assortiment in de webwinkel én een ‘natuurlijk’ gezondheidscentrum onder één dak, kunnen wij met enige trots vaststellen dat deze combinatie van gezondheidswinkel (‘bricks & clicks’) en gezondheidscentrum uniek is in Nederland en België.