Verzending & Levering

Tijdens je bestelling kun je kiezen voor de volgende mogelijkheden verzendopties:

BELGIË:

 • PostNL: Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of eventueel ook op een ander adres
 • Wanneer jouw bestelling aan het einde van middag is opgehaald door PostNL, dan ontvang je in de loop van de avond een mail met track & trace, zodat je de levering van je bestelling kunt volgen en eventueel nog aanvullende keuzes voor de bezorging kunt maken.

NEDERLAND:

 • DHL: Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of eventueel ook op een ander adres, maar je kunt ook kiezen voor de optie om je bestelling zelf af te halen op door jouw zelf te selecteren DHL Servicepunt.
 • PostNL: Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen door PostNL of eventueel ook op een ander adres, maar je kunt ook kiezen voor de optie om je bestelling zelf af te halen op door jouw zelf te selecteren PostNL-locatie. 
 • Bij zowel PostNL als DHL heb je tevens de twee aanvullende opties om aan te geven 1) dat je NIET wilt dat je bestelling wordt afgegeven BIJ DE BUREN en 2) dat je wilt dat je bestelling ALLEEN ’s AVONDS wordt afgeleverd. 
 • Wanneer jouw bestelling aan het einde van middag is opgehaald door PostNL of DHL, dan ontvang je in de loop van de avond een mail met track & trace, zodat je de levering van je bestelling kunt volgen en eventueel nog aanvullende keuzes voor de bezorging kunt maken.

DUITSLAND:

 • DHL: Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of eventueel ook op een ander adres.
 • Wanneer jouw bestelling aan het einde van middag is opgehaald door DHL, dan ontvang je in de loop van de avond een mail met track & trace, zodat je de levering van je bestelling kunt volgen en eventueel nog aanvullende keuzes voor de bezorging kunt maken.

Voor verzending rekenen wij de volgende bedragen:

 • België: Voor bestellingen in België met een totaal bedrag van meer dan € 50 berekenen wij GEEN verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 50 vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95 per bestelling.
 • Nederland: Voor bestellingen in Nederland met een totaal bedrag van meer dan € 50 berekenen wij GEEN verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 50 berekenen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5,95 per bestelling.
 • Duitsland: Voor bestellingen in Duitsland met een totaal bedrag van meer dan € 100 berekenen wij GEEN verzendkosten. Voor bestellingen onder de € 100 vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 per bestelling. (Wenn Sie eine Bestellung über € 100 tätigen, dann ist die Lieferung nach Deutschland versandkostenfrei. Falls die Bestellung unter € 100 ist, müssen Sie Versandkosten in Höhe von € 6,95 bezahlen.)

Wanneer we jouw bestelling ontvangen hebben, gaan wij uiteraard aan de slag om je bestelling zo snel als mogelijk naar jou toe te sturen.

 • Wanneer wij jouw bestelling voor 16.00 uur in behandeling kunnen nemen, versturen we mogelijk nog diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag jouw bestelling, dus dat betekent dat je normaal gesproken jouw bestelling altijd binnen 1 à 2 werkdagen in huis hebt.
 • Als het bovenstaande door voorraadproblemen of leveringsproblemen bij de groothandels of leveranciers niet mogelijk is, nemen we contact met jou op met de vraag of je wilt wat langer wachten op je bestelling of dat je liever je bestelling wilt annuleren en dat wij het geld terugstorten op je bankrekening.