Bamboe shirts, kleding met speciale draagcomfort!

Bamboe shirts, kleding met speciale draagcomfort!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Bamboe shirts, Kleding met speciale draagcomfort! Want duurzaam geproduceerde kleding, dat zit toch véél lekkerder! Niet alleen onderbroeken en sokken maar nu ook Bamboe t-shirts hebben het grote publiek bereikt! Kleding van bamboe wordt steeds populairder. En dat is niet voor niets, want bamboe heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele stoffen als katoen en polyester. Maar het belangrijkste voordeel, naast de kracht en frisheid van bamboe shirts, is dat het zeer duurzaam is. Bamboe groeit zeer snel, heeft weinig water nodig en al helemaal geen pesticiden. Het lijkt een soort onuitputtelijke bron die zeer snel groeit en zichzelf ook telkens weer aanvult, waardoor bamboe meerdere malen geoogst kan worden en er geen ontbossing plaatsvindt. Kortom, kleding gemaakt van bamboe is goed voor jouw én goed voor het milieu! Maak kennis met de bamboe t-shirts en laat je verrassen door het draagcomfort en zachtheid. Bamboe shirts......wear it, feel it, love it! De uit duurzaam bamboe vervaardigde t-shirts hebben het vermogen om tot 70 % meer (transpiratie-) vocht op te nemen dan t-shirts van ander textiel en helpt bovendien vervelende transpiratievlekken te voorkomen. De bamboe shirts houden je de hele dag fris, zijn superzacht en met hun perfecte pasvorm voelen ze aan als een tweede huid. Tenslotte is bamboe ook nog eens antibacterieel en megasterk. Kies dus bewust voor airco Bamboe Shirts, daar kun je mee voor de dag komen. De Naproz Airco Bamboe t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten: S, M ,L ,XL en XXL voor slechts 12.95 en 2 stuks voor 19.95 bij

Broeders Gezondheidswinkel

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing