Je weerstand opbouwen met behulp van supplementen

Je weerstand opbouwen met behulp van supplementen

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De weerstand is een functie van het immuunsysteem die ook wel afweersysteem genoemd wordt. Je immuunsysteem regelt dat invloeden van buitenaf geen vat krijgen op je lichaam. Het onderscheidt lichaamsvreemde micro-organismen en zorgt ervoor dat deze uit je lichaam wordt verwijderd. Hoe beter je weerstand, hoe gemakkelijker je immuunsysteem de invloeden van buitenaf te lijf kan gaan. Een betere weerstand opbouwen begint met een gezonde leefstijl zoals gezond en gevarieerd eten. Kies voor voeding die rijk is aan vitaminen (vooral vitamine C uit fruit, groenten en aardappelen is belangrijk) en mineralen, probeer elke dag genoeg te bewegen en te slapen. Zorg voor voldoende hygiëne en was regelmatig je handen. Ventileer regelmatig de slaapkamers en tot slot: drink dagelijks genoeg water en/of thee, zo’n 1,5 liter per dag.

It’s Pure Vitamine D3 25 mcg/1000 I E

Gedurende het hele jaar, maar zeker in de winterperiode en naarmate we ouder worden, is het aan te raden de vitamine D3 voorraad aan te vullen. Vooral tijdens ‘de donkere dagen’ maakt ons lichaam zelf niet voldoende vitamine D3 aan door een gebrek aan zonlicht. Vitamine D3 ondersteunt het behoud van:

  • Sterke botten en normale tanden
  • De normale werking van spieren

Weerstand opbouwen met It’s Pure Vitamine C1000 TR

Vitamine C is een essentiële vitamine en een krachtige antioxidant. C1000 Time Released is in langzame-opnamevorm geproduceerd, zodat er gedurende langere tijd een constante hoeveelheid vitamine C wordt afgegeven aan het lichaam. Vitamine C draagt bij tot:

  • Normale werking van het immuunsysteem
  • De vermindering van vermoeidheid
  • Verhoogt de ijzeropname

It’s Pure Cod Liver Oil Formule 1450 mg

Cod Liver Oil Formula (levertraan) heft een hoge concentratie vitamine A (300 mcg) en D (100 mcg). Daarnaast bevat het een hoge dosering (1400 mg) omega-3 vetzuren uit visolie en 50 mg levertraanolie.

  • Vitamine A: ondersteunt de slijmvliezen, het behoud van een normaal gezichtsvermogen en huid
  • Vitamine D: ondersteunt het behoud van sterke botten, spieren en tanden en het immuunsysteem (weerstand opbouwen)

It’s Pure Ester-C 500 mg

Ester-C bestaat uit een complex van ascorbaat, met calciumgebonden, natuurlijke metabolieten van vitamine C. Ester C 500 mg bevat een niet-zure, maagvriendelijke en krachtige vorm van vitamine C. Wordt tweemaal sneller opgenomen en blijft veel langer in het lichaam aanwezig dan een normale vitamine C, waardoor uw lichaam langer van de vitamine C-werking gebruik kan maken. Draag o.a. bij tot de:

  • Normale werking van het immuunsysteem (weerstand opbouwen)
  • Bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress

Bron: G & W  

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing