De Keiweg smaakt naar meer

De Keiweg smaakt naar meer

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Op zaterdag 16 juli organiseren de samenwerkende speciaalzaken aan de Keiweg een gezamenlijke activiteit ‘de Keiweg smaakt naar meer’. U kunt die dag van 10 tot 16 uur bij alle winkels langsgaan voor lekkere hapjes en slokjes tegen leuke prijsjes. De speciaalzaken werken al langere tijd samen en brengen o.a. iedere maand een gezamenlijke folder uit die in geheel Oosterhout wordt verspreid. De samenwerkende speciaalzaken zijn ’t Kaaspunt, Prestigewijnen, De Blauwe Bes groente & fruit, Vishandel Pooyé, Slagerij Marcel Haarselhorst, Multivlaai, Petit Paris, BonBon Chocolade & IJs, Bakkerij Piet Snelders, Delicato Zuideuropese specialiteiten en Broeders Gezondheidswinkel. Zien wij u 16 juli tussen 10:00 en 16:00 uur?

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing