“Ik weet niet hoe het komt maar ik word al moe wakker”

“Ik weet niet hoe het komt maar ik word al moe wakker”

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Herkent u dit en kost het u ook zoveel moeite om de dag door te komen? Bij Checkpoint4U kunt u niet alleen uw energielevel laten meten maar ook de afvalstoffen die in uw lichaam aanwezig zijn. Waarom bent u zo moe? Heeft u veel afvalstoffen die worden opgenomen door de huid, longen, lucht of uit voeding en geneesmiddelen? Samen bekijken we de belangrijkste organen bekijken die bij het wegwerken van “gifstoffen” betrokken zijn zoals de lever, nieren, longen en darmen.

Een APK voor uw gezondheid

Kom langs voor “Een APK voor uw Gezondheid” en neem contact op met mevrouw K. Molenschot 06-54363982 of mevrouw Y. Janssen 06-54650661. Dit is mogelijk op 2 locaties, namelijk bij De Gastronoom aan de Wilhelminastraat 39 in Breda of in het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Voor meer informatie kijk op www.Checkpoint4U.nl. We helpen u graag!  

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing