Botmeting: hoe groot is uw kans op botontkalking?

Botmeting: hoe groot is uw kans op botontkalking?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Er is nu een methode ontwikkeld om botontkalking in een vroegtijdig stadium op te sporen. Hierdoor is het mogelijk om osteoporose tijdig een halt toe te roepen. Op basis van een ultrasone meting via de vingerkootjes krijgt u na het onderzoek meteen de uitslag hoe het is gesteld met uw botdichtheid evenals het daaruit voortvloeiende fractuurrisico.

Botmeting voor iedereen

De botmeting is toegankelijk voor iedereen en er komt geen straling aan te pas. De eerst volgende metingen vinden plaats op maandag 16 maart, maandag 30 maart en maandag 13 april in het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Keiweg 7 te Oosterhout (in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel). De kosten voor deze meting bedragen normaal €50,- maar zijn nu ter introductie tijdelijk €40,- tevens wordt gratis uw bloeddruk gemeten.

Een afspraak maken?

Bel voor een afspraak naar Katinka Molenschot op 06-54363982 of naar Yvonne Janssen op 06-54650661. U kunt ook een e-mail sturen naar info@checkpoint4U.nl. Voor meer informatie kijk op www.checkpoint4u.nl.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing