Hoogspanningsmasten in Oosterhout houdt gemoederen bezig!

Hoogspanningsmasten in Oosterhout houdt gemoederen bezig!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Momenteel is de mogelijke aanleg van hoogspanningsmasten boven Oosterhout een veelbesproken onderwerp. Uit vele onderzoeken is inmiddels gebleken dat de aanwezigheid van hoogspanningsmasten maar ook van zendmasten voor telecommunicatie en het gebruik van mobiele telefoons en draadloos internet diverse gezondheidsklachten kan opleveren, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, vermoeidheid en stress. Om meer te weten te komen over dergelijke gezondheidsklachten maar ook over eventuele oplossingen om deze klachten te verminderen, vindt er op dinsdagavond 9 december een lezing plaats in de winkel van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Deze lezing start om 19.30 uur en zal circa 1,5 uur duren. Als u wilt deelnemen aan deze gratis lezing, dan graag aanmelden via e-mail info@broedersgezondheidswinkel.nl of via telefoon 0162-453223. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus vol=vol. Indien gewenst, zal er overigens een volgende datum voor een lezing worden gepland.

Video

Bekijk hier een interessante video over stralingen.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing