Superfood Smoothies! De lekkerste ontdek je hier

Superfood Smoothies! De lekkerste ontdek je hier

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Heb jij smoothies al ontdekt? Niks is makkelijker, lekkerder en gezonder dan een smoothie als ontbijt of tussendoortje! Iedere dag een smoothie maakt het een stuk makkelijker om voldoende groente en fruit binnen te krijgen. En voor nog meer vitamines mix je je smoothies met superfoods!

Hoe maak je de beste smoothies?

Kies eerst je basis ingrediënt, bijvoorbeeld water, yoghurt of kokoswater. Hierna kun je groente en fruit naar keuze toevoegen. Denk aan spinazie, banaan of aardbeien. Tot slot kun je superfoods toevoegen! Ga je voor een echte groene smoothie, kies dan voor Tarwegras, Spirulina of Chlorella! Hiermee krijg je meteen een flinke energie boost! Liever een zoetere smoothie? Kies dan voor Maca poeder of Baobab poeder. Baobab voor de vitamine C en vezels, Maca poeder voor mineralen en aminozuren. Om je smoothie nog lekkerder te maken, kun je tot slot nog wat Goji bessen, Hennep zaad en chia zaadjes toevoegen! Kijk in de webshop om deze ingrediënten tegen een voordelige prijs te bestellen! Geniet van deze heerlijke superfood smoothies en laat ons weten wat u er van vond! Probeer ook eens onze Aardbei-Rabarber Smoothie. Hartstikke lekker! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing