Sporten bij Arendse Health Club met kans op gratis abonnement

Sporten bij Arendse Health Club met kans op gratis abonnement

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Arendse health club is continu in beweging. De kwaliteit van dienstverlening en begeleiding laat tegenwoordig steeds vaker te wensen over in de fitnessbranche. “Daarbij komt dat de laatste jaren veel te doen is geweest om de lengte en de inhoud van abonnementen en opzegreglementen. Ook wij hadden hier mee te maken. De maatschappij verandert en wil meer flexibiliteit en afwisseling.”, aldus Cees Arendse, eigenaar van Arendse health club. “We bieden al bijna 5 jaar flexibele abonnementen, maar daarbij komen nu ook nieuwe programma’s binnen en buiten de club”.

Running & Bootcamp

Vanaf april staat onder andere de cursus Start Running op het programma. “Start Running is de  meest complete cursus in de regio voor de beginnende hardloper. Mensen die nog niet lopen kunnen na de cursus van 13 weken gegarandeerd 5 kilometer aan 1 stuk hardlopen. Daarnaast starten we ook weer met Club Running. Dit is onze wekelijkse trainingsgroep voor de gevorderde loper. Ook Bootcamp staat weer op het programma. “We zijn 5 jaar geleden als een van de eersten in de regio gestart met Bootcamp en we merken dat deze vorm van sporten nu in Nederland ‘hotter than ever’ is”, vertelt Cees. “Het gebruik van deze lessen is inbegrepen bij ons standaardabonnement, maar is eventueel ook los af te nemen.”

Nieuwe ontwikkelingen

“Sinds kort zijn we in onze clubs overgegaan op een nieuw digitaal begeleidingssysteem van Technogym. Dit houdt in dat iedereen die bij ons sport alle trainingsgegevens, voortgang en prestaties op zijn smartphone in onze app kan inzien en desgewenst aanpassen.” Daarnaast is Arendse health club gestart met het programma FunXtion. Korte, effectieve, gezellige en afwisselende groepstrainingen in de fitnessruimte in een daarvoor speciaal ingerichte ruimte. “We zijn nog maar net begonnen, maar de eerste reacties van klanten zijn superpositief!”.

Actie voor klanten van Gezondheidswinkel Broeders

Klanten van Gezondheidswinkel Broeders hebben de kans om in de week van 5-12 april leuke prijzen te winnen, zoals een abonnement om 12 weken gratis te kunnen sporten. Om deel te nemen aan deze actie en kans te maken op deze prijzen kunt u een winkaartje ophalen bij Gezondheidswinkel Broeders.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing