Wilt u niet aankomen op vakantie deze zomer? Volg dan onze tips!

Wilt u niet aankomen op vakantie deze zomer? Volg dan onze tips!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Altijd bang dat u gaat aankomen op vakantie? Broeders geeft een aantal tips om te voorkomen dat de kilo's er aan vliegen als je op vakantie bent.

1. Kijk als u niet wilt aankomen uit met suikerrijke cocktails en alcohol.

Het is heerlijk om op een terrasje of op het strand lekker aan een cocktailtje te gaan of een glaasje wijn of bier te drinken. Het nadeel is dat deze drankjes veel calorieën leveren. Daarnaast onttrekt alcohol water uit het lichaam en dit is niet zo handig met warm weer.

2. Kies in een restaurant niet alleen maar voor pizza.

Op vakantie heb je vaak een grote variatie aan restaurants. Vaak heeft een groot gedeelte van deze restaurants wel iets van pizza of vlees met patat op het menu staan. Probeer af en toe eens wat af te wisselen en niet alleen voor deze vette gerechten te kiezen, een salade is ook heerlijk als het warm is. Wanneer u toch wilt afvallen tijdens de vakantie klik dan eens hier voor handige tips.

3. Ga lekker de toerist uithangen.

Als je in het buitenland bent is er vaak heel veel te zien en te doen wat je in Nederland niet hebt. Maak hier dan ook gebruik van. Bezoek eens een leuk stadje of ga een lekker stukje fietsten door de natuur, zo zie je wat meer van het land waar je op vakantie bent en ben je lekker in beweging.

4. Doe wat leuke strandactiviteiten.

Mis je nou echt liever geen dagje op het strand en houd je niet van stadjes bekijken? Zorg dan dat je op het strand wat leuke activiteiten doet. Daag je reisgenoten uit voor een potje beachvolleybal of pak de frisbee uit de tas.

5. Loop de afstanden die je kunt lopen.

Heb je nou een hotel of appartement wat redelijk dicht bij het centrum en het strand ligt? Probeer deze afstanden dan te lopen. Vaak heb je op vakantie alle tijd en is het lekker weer, prima om te lopen dus. Het is bovendien een prima manier om al die drukke bussen te omzeilen waar je tegen alle toeristen aangeplakt zit op weg naar het strand.

6. Maak goed gebruik van het zwembad.

Spring iedere dag in het zwembad bij je hotel of appartement en trek een paar baantjes. Als je minimaal 20 tot 30 minuten per dag echt actief bent in het water kun je je lichaam in vorm houden zonder dat het vervelend voelt. Als je deze tips in gedachten houdt en lekker geniet van je vakantie heb je een heerlijke vakantie en hoef je niet te lijnen nadat je terug bent van vakantie. Producten die je kunnen helpen bij afvallen vind je hier! Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline Peter Oerlemnans calendar_today Geplaatst op:

Dit is een testvraag van jullie collega Peter Oerlemans. Graag deze niet beantwoord want ik wil even iets testen. Alvast bedankt.

question_answer Peter calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor de reactie. U hoort snel van ons.
Met vriendelijke groet,

Peter

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing