Diëten? Twee dagen in de week blijkt effectiever dan de hele week lijnen!

Diëten? Twee dagen in de week blijkt effectiever dan de hele week lijnen!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Uit het volgende onderzoek is gebleken dat twee dagen in de week diëten effectiever blijkt dan de hele week lijnen!

Onderzoek

Zij zetten 115 vrouwelijke vrijwilligers op een dieet. Een groep kreeg de opdracht om gedurende twee dagen per week niet meer dan 650 calorieën te nuttigen. Op die dagen moesten ze ook koolhydraatrijke voeding, zoals pasta, brood en aardappelen, laten staan. De andere vijf dagen mochten ze eten wat ze wilden, al kregen ze het advies zo gezond mogelijk te eten. De tweede groep mocht twee dagen per week geen koolhydraten nuttigen, maar hoefde geen calorieën te tellen. De rest van de week mochten ze ook eten wat ze wilden. De derde groep volgde een standaard dieet waarbij ze zich moesten houden aan maximaal 1500 calorieën per dag. Vetrijke voedingsmiddelen en alcohol moesten ze vermijden. Na drie maanden waren de vrouwen die het tweedaagse dieet volgden gemiddeld vier kilo afgevallen, bijna twee keer zoveel als de vrouwen die de hele week calorieën telden. De onderzoekers denken dat het effect van twee dagen streng dieet mogelijk enkele dagen doorwerkt. Ook leken de vrouwen de overige vijf dagen van de week gezonder te eten. ‘Ze gingen vanzelf minder eten.’

Diëten?

Bent u ook bezig met diëten? Probeer dan eens de producten van Protiplus! Deze koekjes, shakes, puddingen en repen zijn niet alleen lekker en gezond maar zitten bovendien boordevol gezonde eiwitten. Die eiwitten zorgen ervoor dat het hongergevoel wegblijft en dat uw spieren intact blijven. U kunt de producten van Protiplus eenvoudig en tegen scherpe prijzen bestellen in onze webshop. Maak kennis met Protiplus en start met afvallen! Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing