2012: nieuwe voornemens

2012: nieuwe voornemens

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Nieuw is dat nu "zuiniger leven" op drie staat en "meer sporten en bewegen'' naar een lagere plaats verhuist. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de ING, die concludeert dat de recessie een rol speelt in de nieuwe voornemens voor 2012. Mensen zetten niet fors het mes in de uitgaven, maar pakken de kaasschaaf door elke maand wat te bezuinigen op uitgaan en boodschappen. Bij de vakanties wordt meer uitgezien naar goedkopere reizen. Als het gaat om kleding, kopen de meeste mensen liever een trui of een broek minder in plaats van een goedkopere uitvoering te kopen. Ook dit jaar zijn er weer rokers die stoppen, een van de goede voornemens die pas echt aantikt. Rokers steken gemiddeld elf sigaretten per dag op en dat kost dan ruim 2,50 euro of wel een kleine 1000 euro per jaar. Een van de andere goede voornemens, het zoeken van een nieuwe baan, levert meestal nog meer op. Gezien de economische situatie is dit echter niet voor veel mensen weggelegd. Bent u ook bezig met goede voornemens en past een gezondere levensstijl hierbij? Bekijk dan eens onze producten in de webshop en geniet van scherpe prijzen! Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing