Slecht slapen als gevolg van verkoudheid?

Slecht slapen als gevolg van verkoudheid?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Het maken van een simpele kruidenthee voor het slapengaan zorgt voor een betere nachtrust. Lees hieronder hoe!

Tijm

Tijm is een natuurlijk antibioticum. Hij leent zich uitstekend om thee tegen verkoudheid en griep van te maken, samen met andere Provençaalse kruiden. Neem hiervoor een theelepel kruiden (liefst verse). Als je die niet bij de hand hebt neem je een theelepel Provençaalse kruiden, doe er een schijfje citroen bij en overgiet met kokend water. Laat 10 tot 15 minuutjes trekken. Giet de thee door een zeefje en je voelt je na het drinken meteen stukken beter!

Salie

Saliethee is misschien niet zo lekker als tijm. Maar als je enkele blaadjes met kokende melk overgiet en vijf minuten laat trekken, smaakt het al stukken beter. Nog even wennen en het is zelfs te drinken. Eventueel kun je aan de thee een lepeltje honing toevoegen. Als je de honing bij de kokend hete drank doet, breek je de waardevolle voedingsaspecten van de honing af. De honingsmaak verandert natuurlijk niet, maar het is zonde van die stoffen. Het beste kan je de drank dus eerst een beetje laten afkoelen. Een kop thee voor het slapen gaan zorgt voor een flinke vermindering van je hoestbuien! Lees ook ons blog over verkoudheid en wat u er tegen kunt doen! Heeft u vragen of toevoegingen over verkoudheid? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing