Grote voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest

Grote voorjaarsschoonmaak voor lichaam en geest

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De hele inboedel aan de kant. Soppen, zuigen, vegen, ramen lappen. De grote voorjaarsschoonmaak is voor veel mensen een vast ritueel. We voelen ons ten slotte prettiger in een schone leefomgeving. Maar waarom zouden we ons lichaam niet eens grondig reinigen?

Waarom je lichaam reinigen?

In ons lichaam hopen zich grote hoeveelheden afvalstoffen op. Wanneer men rookt of alcohol nuttigt komen gifstoffen ons lichaam binnen die niet allemaal even goed kunnen worden afgevoerd. Door drukte, ons werk, snelle kant-en-klaar maaltijden verzuurt ons lichaam en daar lijdt onze gezondheid onder. Onze lymfklieren dienen eigenlijk als een soort afvalzakjes voor verscheidene gifstoffen. Stoffen die we liever niet al te lang in ons lichaam houden. Vooral in deze tijd is het belangrijk regelmatig ons lichaam te ontdoen van overtollige ballast, toxines en slakken door het lichaam te reinigen en goed te ontzuren. Ja het liefst zouden we dit combineren met een uitgebreide behandeling in een kuuroord. Gezond worden terwijl je geniet, wie wil dit niet? Gelukkig kunnen we dit huis ook eens heerlijk doen. Bewegen, sap vasten, reinigingskuren, ontslakkings middelen, kruiden en aangepaste voeding reinigen en vitaliseren ons lichaam, onze geest en onze ziel. Naast de speciale producten die gespecialiseerd zijn op de reiniging is het gebruik van een body detox al een optimale reiniging. Dit in combinatie met een product voor het herstel van de darmbacterien en je gaat binnen een paar weken “sprankelend” en schoon het voorjaar in. Body Detox is een complete en zeer hoogwaardige reinigingskuur voor het verwijderen van deze afvalstoffen uit het lichaam. Body Detox zorgt voor een:

  • • Complete lichaamsreiniging
  • • Mooie huid
  • • Verhoogd energieniveau
  • • Betere afweer
  • • Goede spijsvertering

Heeft u vragen of toevoegingen over deze voorjaarsschoonmaak? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing