De ultieme reiniging voor lichaam en geest

De ultieme reiniging voor lichaam en geest

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Wist u dat de ultieme reiniging voor lichaam en geest u helpt af te vallen en vermoeidheid los te laten? Het voorjaar is alweer een tijdje begonnen. De ramen gaan weer open en een frisse wind blaast naar binnen. Het is tijd voor de ultieme reiniging!

Ultieme reiniging

Het lichaam is gemaakt om op natuurlijke wijze afvalstoffen af te voeren. Maar een moderne levensstijl kan dit systeem verstoren. Medicijnen, alcohol, sigaretten, chemische toevoegingen in onze voedingen en andere giftige stoffen worden geheel of gedeeltelijk opgeslagen in uw lichaam. Wil je dit voorjaar echt goed beginnen, besteed dan ook aandacht aan je innerlijk. Deze tijd is bij uitstek geschikt om balans te krijgen in jouw fysieke en geestelijke huishouding. Verwelkom de lente met een uitgebreide innerlijke en energetische schoonmaak.In de Keltische natuurtradities begint rond 21 maart de Lente Equinox, het moment dat dag en nacht in balans zijn. De periode van de Equinox vraagt van ons dat we de balans opmaken om verder te kunnen gaan.

Kruidenkennis

Innerlijke fysieke reiniging lukt het beste met de hulp van de natuur en natuurlijke kruiden. Vroeger werd deze toepassing gedaan door de wijze vrouwen die aan de rand van het bos woonden en kruiden verzamelden. Ze hadden een geweldige kruidenkennis en wisten vele mensen te helpen. Wilt u weten wat het échte geheim is van veel natuurgeneeskundig therapeuten en waarom ze vaak zo succesvol zijn? Als een patiënt bij een natuurgeneeskundig therapeut komt is het eerste wat zo iemand adviseert om het lichaam eens grondig te reinigen. Niet alleen worden alle organen aangepakt zodat ze hun werk veel beter kunnen doen, maar ook worden alle voedingsupplementen en vitamines veel beter opgenomen! Bijna alle natuurgeneeskundige therapeuten weten uit hun jarenlange ervaring dat bijna iedereen zich zeer snel beter gaat voelen als hij/zij eens een totale lichaamsreinigende kuur heeft ondergaan. Bent u moe? Laat uw weerstand te wensen over? Wilt u afvallen? Heeft u puistjes, mee-eters of een gevoelige huid? Dan wordt het echt tijd voor Ultimate Detox Clean! Deze ijzersterke, alles omvattende lichaamsreinigende kuur is niet alleen hoog gedoseerd en super krachtig, ook helpt het doeltreffend en zeer goed bij tal van zaken.

Ultieme reiniging

Het bevat een rijke receptuur van plantenextracten, die alle schoonmaakorganen van het lichaam ondersteunen. Het doel? Een grote schoonmaak van afvalstoffen die zijn weerga niet kent!Kan ik het ook ter ondersteuning bij het afslanken gebruiken? Ja, dat kan heel goed. Zodra je darmen, nieren en lever aan het werk gezet worden ga je dit echt zeer goed merken. Je voelt je schoon, opgeruimd en vol energie om vet te verbranden. Probeer wel zoveel mogelijk te bewegen en gezond te eten natuurlijk! Een geweldige reiniging en een grote schoonmaak in 12 dagen. Ultimate Detox Clean is als een kanonskogel zo sterk. U voelt zich schoon, fris en waanzinnig energiek en vitaal! U kunt Ultimate Detox Clean als korte, intensieve kuur gebruiken maar ook voor langdurig gebruik is deze ultieme schoonmaakassistent zeer effectief. U blijft dan fit, uw huid blijft gezond en uw weerstand wordt dagelijks gestimuleerd. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing