Tintelende handen

Tintelende handen

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Tintelende handen, wat aanvoelt alsof ze slapen of alsof er duizenden kleine speldenkoppen in je hand worden geprikt, kunnen komen doordat de bloedvaten in de handen vernauwt zijn. Dit kan ook betekenen dat u last heeft van hart- en vaatziekten. Wilt u meer weten over hart- en vaatziekten? Lees dan meer van het blogartikel "Hart- en vaatziekten"

Iets doen tegen tintelende handen

U kunt zelf iets doen tegen tintelende handen. Tenzij de vernauwde vaten genetisch zijn bepaalt kunt u zelf ervoor zorgen dat u voldoende beweegt, niet te vet eet, matigt met alcohol en alle andere adviezen die u van uw (huis-) arts krijgt. Ook kunt u voedingssupplementen nemen. Een voorbeeld van een voedingsupplement is Vascu-Vitaal®. Vascu-Vitaal® is een breed samengesteld voedingssupplement met verschillende vitaminen, mineralen, aminozuren en weefsel- of plantenextracten die een bijdrage leveren om onze bloedvaten schoon te houden, ons immuunsysteem te stimuleren en onze conditie te verbeteren. Als u nog vragen heeft over dit onderwerp of over de producten die worden behandeld in deze blog kunt u natuurlijk altijd uw vraag stellen. Plaats een reactie onder deze blog en u krijgt zo snel mogelijk antwoord!

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing