Na 30 jaar de populaire citroensap afslankkuur in capsulevorm

Na 30 jaar de populaire citroensap afslankkuur in capsulevorm

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Eindelijk is de citroensapkuur ook in capsules verkrijgbaar!

Broeders Gezondheidswinkel adviseert een Citroensapkuur al vele jaren voor een krachtige aanpak van het opgeslagen buik- en billenvet en om het totale lichaam eens goed te reinigen. Jammer genoeg werd deze zeer effectieve vetvreter nooit echt populair, omdat een slankheidskuur vanwege de zure smaak nooit erg lang kon worden volgehouden.

Nu is één van de populairste afslankkuren van de laatste 30 jaar er ook in capsulevorm

Wetenschappers zijn er in geslaagd om alle vetstofwisseling stimulerende stoffen van de citroensap-kuur te isoleren en daaruit een krachtige slankheidscapsule te ontwikkelen, die uw lichaam verandert in een echte vet-verbrandingsmachine: De nieuwe citroensapkuur capsules! Wat tot nu toe alleen maar mogelijk was met een zure smaak en de lastige aanschaf van exotische kruidenmengsels, gaat met deze nieuwe super capsules nu wel zeer makkelijk! Een citroensapkuur capsule bevat een veel hogere concentratie aan slankmakende stoffen dan een normale citroensapkuur. Het is dus veel krachtiger, helpt sneller en is zeer eenvoudig in gebruik. Men hoeft slechts driemaal per dag één capsule in te nemen. Indien u te snel afvalt kan deze dosering verlaagd worden omdat een te groot gewichtverlies niet gezond is voor het lichaam.

"Alsof ik een jas uittrok!"

In iedere capsule bevindt zich nu een zeer uitgebreide en hooggedoseerde mix van zeer krachtige stoffen die snel helpen bij overgewicht. Deze geven een echte boost aan allerlei natuurlijke mechanismes in het lichaam die er voor zorgen dat u een totaal lichaamszuiverende en vetverbrandende kuur ondergaat, die ook nog eens het hongergevoel remt en u laat bruisen van energie! Billen, buik en heupen; juist in deze tradionele probleemgebieden zullen de citroensapkuurcapules het meest effect hebben. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing