Schnitzer Pizzabodem bio
Glutenvrije en lactosevrije biologische pizzabodem van Schnitzer. 
Heerlijk glutenvrij Italiaans genieten! 
Per stuk verpakt.
Ingrediënten
34% maïszetmeel*, water, 15% maïsmeel*, rijstzuurdesem* (rijstmeel*, water), zonnebloemolie*, rijstmeel*, psylliumvezels*, erwteneiwit*, lijnzaadmeel*, dextrose*, zeezout, wijnsteenbakpoeder* (maïszetmeel*, voedingszuur: kaliumtartraten, rijsmiddel: natriumcarbonaten), appelvezels*, verdikkingsmiddellen: guarpitmeel*, xanthaangom, specerijen*, citroenextract*.
Kan sesamzaad, soja, lupine en ei bevatten.
*= van gecontroleerde biologische teelt
	
		
			| Voedingswaarde per 100 gram |  | 
		
			| Energie | 897 kJ / 213 kcal | 
		
			| Vetten - waarvan verzadigde vetzuren
 | 4,8 gram 0,5 gram
 | 
		
			| Koolhydraten - waarvan suikers
 | 35 gram 1,0 gram
 | 
		
			| Vezels | 6,6 gram | 
		
			| Eiwitten | 3,8 gram | 
		
			| Zout | 1,4 gram | 
	
Gebruik
Verwarm de oven voor op 190°C. 
Beleg de pizzabodem. 
Afbakken gedurende 10-12 minuten.
Bewaren
Bewaar bij kamertemperatuur. Bewaar de verpakking na opening in een luchtdichte bewaarzak in de koelkast gedurende maximaal 2 dagen.
Fabrikant/distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp