Terrasana Heat & eat udon bio
Deze biologische udon-noedels zijn dikke tarwenoedels zoals ze traditioneel in Japan worden gegeten. Ze worden niet gefrituurd maar gestoomd. Daardoor zijn ze lichter en bevatten ze minder vet (0,9 g per 100 g).
Udon is Japans comfortfood op z’n best. Omdat deze udon al is voorgekookt, sta je maar een paar minuten in de keuken om een lekkere noodlebowl op tafel te zetten. Je trekt de noedels voorzichtig los in water, laat ze uitlekken en wokt ze met een (wok)saus en wat groenten.
Gebruik je ze in een (miso)soep? Dan hoef je ze alleen nog toe te voegen aan je favoriete bouillon. Klaar in minder dan 5 minuten!
Deze udonnoodles zijn gemaakt van biologische tarwe en gestoomd tot perfectie. Ready to heat in en dus in 2 minuten klaar. Lekker snel en makkelijk. Gebruik in (miso)soep of in een wokgerecht.
Ingrediënten
TARWEbloem*, water, zout, zuurteregelaar: melkzuur.
* = van biologische landbouw
| Voedingswaarde per 100g |
|
| Energie |
561 kJ / 132 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,6 g
0 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
27,5 g
0 g |
| Vezels |
1,5 g |
| Eiwitten |
4,2 g |
| Zout |
0,4 g |
| Natrium |
160 mg |
Gebruik
Spoel de udon kort af in koud water, trek voorzichtig los en laat uitlekken. Verwarm mee in je soep, wokgerecht of curry. Serveer met miso, shiitake, tofu of verse groenten voor een complete maaltijd.
Bewaren
Bewaar na openen maximaal 2 dagen in de koelkast, luchtdicht verpakt.
Fabrikant/distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB Leimuiden