Langelus Camusettes spelt bio
Spelt zuurdesem stokbrood, voorgebakken.
Ingrediënten
Op molensteen gemalen SPELTbloem*/** 42%, water, zuurdesem* (24%) (SPELTbloem*/**, water, TARWEbloem*/**), onbehandeld zeezout.
*van gecontroleerde biologische landbouw
**Ingrediënt uit een eerlijke handelrelatie (Agri-Ethique-France)
Kan ei, soja, melk, noten en sesamzaad bevatten.
Gemiddelde voedingswaarde
per 100g gebakken brood |
|
RI* |
Energie |
1673 kJ / 274 kcal |
14% |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
18 gram
0,4 gram |
2%
2% |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
54 gram
0,5 gram |
20%
1% |
Vezels |
4,1 gram |
|
Eiwitten |
9,9 gram |
19% |
Zout |
1,3 gram |
21% |
Fosfor |
176 mg |
25% |
*RI = Referentie-Inname |
|
|
Gebruik
In de oven: De oven op 220°C voorverwarmen. Haal het brood uit de verpakking; brood met water licht bevochtigen en 15 minuten bakken.
In een broodrooster: Sneetjes afsnijden en in een broodrooster max. 3 minuten roosteren.
Bewaren
Ongeopend op kamertemperatuur bewaren.
Na opening, verpakking weer sluiten. Het brood is dan nog 2 weken houdbaar in de koelkast.
Fabrikant/distributeur
BioFournil
La Camusière
49600 Le Puiset Doré
France