Ma Vie Sans Broodmeel met boekweit glutenvrij bio
Biologische broodmix met boekweit
Ingrediënten
Half volkoren rijstmeel*, boekweitmeel* (26%), maïszetmeel*, Mix’Gom* (blonde psyllium*, acaciagom*), zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
347 kcal / 1468 kJ |
Vetten |
1,7 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,2 gram |
Koolhydraten |
74,8 gram |
- waarvan suikers |
0,6 gram |
Voedingsvezels |
4,2 gram |
Eiwitten |
5,9 gram |
Zout |
1,6 gram |
Gebruik
Bereiding met de hand:
1) In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
2) Wanneer de textuur van het deeg homogeen is het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 min.
3) Het deeg in een cakevorm leggen, met een licht vochtige doek afdekken en gedurende 1.30u tot 2u in een ruimte van 20-22°C laten rijzen.
4) 45-50 min in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
In de broodmachine:
De ingrediënten goed mengen in een grote slakom voor deze in de machine te doen.
Bewaren
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant/distributeur
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 Peaugres
Frankrijk