Schnitzer Boekweitbrood glutenvrij
Schnitzer biologisch boekweitbrood. Een glutenvrij zuurdesem brood op basis van boekweit. Een lekker stevig broodje!
- glutenvrij
- bron van vezels, magnesium
Ingredienten
Boekweit zuurdesem* (boekweitvolkorenmeel*, water), water, maismeel*, SOJAmeel*, boekweitvolkorenmeel*, zonnebloempitten*, gierstvolkorenmeel*, rijstmeel*, zeezout, appelvezels*, emulgator: SOJAlecithinen*
Kan sesamzaad, lupine en ei bevatten 
*= van gecontroleerd biologische teelt
	
		
			| Voedingswaarde per 100 gram: |  | 
		
			| Energie | 850 kJ / 202 kcal | 
		
			| Vetten | 6,2 gram | 
		
			| waarvan verzadigd | 0,9 gram | 
		
			| Koolhydraten | 27 gram | 
		
			| waarvan suikers | 1,8 gram | 
		
			| Vezels | 3.6 gram | 
		
			| Eiwitten | 8 gram | 
		
			| Zout | 1,1 gram | 
		
			| Magnesium | 97 mg (32% RI*) | 
		
			| *RI = Referentie Inname |  | 
	
Na het openen in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Distributeur
Glutenvrijtotaal BV
Lijnbaan 8
2352 CK Leiderdorp
Nederland