Beutelsbacher Appelazijn bio
5% natuurlijke azijnzuur, natuurtroebel
Voor de productie van Beutelsbacher appelazijn worden uitsluitend geselecteerde, zongerijpte, biologisch-dynamisch geteelde appels gebruikt. Beutelsbacher appelazijn wordt op ambachtelijke en volkomen natuurlijke wijze gemaakt van Demeter appelsap.
Demeter appelazijn is een ideale smaakmaker waarmee u een heerlijke smaak geeft aan rauwkostsalades, gekookte groenten zoals rode kool en bietjes, zelfgemaakte slasaus en mayonaise.
- Zonder toegevoegd suiker, conserveringsmiddelen en kleurstoffen
- Zonder genetische modificatie
Ingredienten
5% Natuurlijke azijnzuur
| Voedingswaarden |
per 100 ml |
| Energie |
75 kJ / 18 kcal |
| Vetten |
0 g |
| Waarvan verzadigde vetzuren |
0 g |
| Koolhydraten |
0 g |
| Waarvan suikers |
0 g |
| Eiwitten |
0 g |
| Zout |
< 0,01 g |
Gebruik
Demeter appelazijn is prima geschikt voor het inmaken van augurken, pompoen, zilveruitjes, rode bietjes a.d.
Van Demeter appelazijn kan een verfrissende drank worden gemaakt: 2 eetlepels appelazijn in een glas water, gezoet met wat honing.
Demeter appelazijn is een goed huidverzorgingsmiddel: 2-3 eetlepels appelazijn per liter water voor het wassen van de huid en het haar of 100-200 ml toevoegen aan een vol bad.
Fles svp omgespoeld inleveren.
Fabrikant
Beutelsbacher Fruchtsafkelterei GmbH
73170 Weinstadt
Duitsland