Open middag over actuele emotionele problemen

Open middag over actuele emotionele problemen

calendar_today Geplaatst op:

Kun je maar niet slapen doordat je veel piekert? Voel je je onzeker of schaam je je voor je lichaam? Ren je vaak te hard op je werk? Blijf je maar snacken of snoepen in de avond en lukt het je niet om te stoppen? Heb je iedere keer weer ruzie met je partner over de kleinste dingen? Vind je de opvoeding van je kind(eren) zo moeilijk? Het goede nieuws is dat het écht anders kan. Past Reality Integration (afgekort PRI) is er voor iedereen en helpt je om deze problemen op te lossen. Een cadeau voor jou en de mensen om je heen.

Op zaterdagmiddag 11 maart en 1 april ben je van harte welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking met de PRI-praktijk van Kristel van der Klugt bij het Gezondheidscentrum Oosterhout, in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Pak die kans en meld je aan voor een persoonlijke uitleg over jouw situatie. Je kunt contact opnemen via de website www.krisart.nl of door te mailen naar kristel@krisart.nl of te bellen op 06-15058933.

 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing