Ayurvedische arts in Oosterhout

Ayurvedische arts in Oosterhout

calendar_today Geplaatst op:

De bekende Indiase ayurvedische arts Dr. Shubhangee komt van donderdag 5 t/m zaterdag 7 oktober naar Oosterhout en houdt praktijk in het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Loop jij al (te) lang met gezondheidsklachten rond? Wil jij graag informatie over je gezondheid of welke voeding of voedingssuppletie het beste bij jou past? Maak dan snel een afspraak via josephinebroeders@gmail.com. Je krijgt een uitgewerkt plan om je gezondheid weer op de rit te krijgen!

Dr. Shubhangee

is een internationaal spreker en zeer gewaardeerd arts. Na USA, Zuid Amerika en diverse landen in Europa komt dr. Shubhangee nu ook naar Nederland! Ayurveda is de leef- en geneeswijze van India. Steeds vaker ervaren mensen in het Westen de heilzame werking van deze 5000 jaar oude leer. Inmiddels heeft de WHO Ayurveda toegelaten als officiële wetenschappelijke geneeswijze.

Kookworkshop

Ayurvedische kookworkshop Gezondheid en vitaliteit op je bord! Wil je heerlijk en heilzaam leren koken met lekkere kruiden en specerijen? Laat je inspireren en doe mee met onze Ayurvedische kookworkshop gezondheid & vitaliteit op je bord op vrijdag 6 oktober in de Kookstudio van Broeders Gezondheidswinkel. Kijk op: www.natuuropjebord.nl

Geef je op via info@natuuropjebord.nl
vrijdag 6 oktober van 10:00-13.30 uur en van 15:30-19:00 uur‍
Kosten: € 85,00 incl. receptenboekje, hand-out, maaltijden, koffie & thee.

Lezing

Zijn er vanuit de Ayurveda algemene richtlijnen te geven om gezond de leven? En waarom is onze voeding zo belangrijk? Kom naar deze interessante lezing Gezond met Ayurveda van dr. Shubhangee (engelstalig). Zwangerschap en postpartum In Ayurveda zijn de eerste 40 dagen na de bevalling heel belangrijk en daarm deelt Dr. Shubhangee haar waardevolle kennis over deze bijzondere periode. Deze lezing is toegankelijk voor verloskundigen, kraamverzorgsters, zwangeren en andere belangstellenden. Kijk voor lezingen en consulten op: www.audesapere.nl/een-week-vol-ayurveda

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing