Gratis inloopdag, hoe te herstellen van Post-COVID?

Gratis inloopdag, hoe te herstellen van Post-COVID?

calendar_today Geplaatst op:

Gratis inloopdag voor mensen met langdurige klachten.

COVID is helaas nog niet helemaal verdwenen uit ons dagelijks leven. Er wordt veel onderzoek gedaan op welke manier mensen kunnen herstellen van Post-COVID. Voor degenen die langdurig klachten hebben overgehouden wordt er op zaterdag 10 december bij het Gezondheidscentrum Oosterhout een inloopdag georganiseerd. 

Veel mensen zijn door COVID anders gaan ademen. De ademhaling is mogelijk gespannen en heel onrustig, soms zelfs pijnlijk geworden. Kortademigheid, hartkloppingen, concentratiestoornissen, benauwdheid en vermoeidheid zijn enkele gevolgen daarvan. 

Sandra Collin

Sandra Collin is gecertificeerd ademtherapeut en gespecialiseerd in Post-COVID en het Chronisch Vermoeidheidssyndroom.  Zij zal vanuit haar expertise kijken naar uw adempatroon. Samen gaat u kijken hoe u ademt. Is dat vooral hoog in de borstkas met de hulpademspieren? Lukt het u laag naar uw buik te ademen? Er zal een test worden gedaan om te kijken of er sprake is van hyperventileren. Ook zal Sandra bij u checken of uw grootste ademhalingsspier, het diafragma, voldoende aangespannen kan worden. Na afloop van dit onderzoek wordt duidelijk in welke mate en hoe u met ademhalingstherapie vooruitgang zult kunnen boeken in het herstellen van COVID. 

Gratis inloopdag

Op zaterdag 10 december kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur geheel vrijblijvend bij Sandra binnenlopen. U kunt ook al een afspraak inplannen door te mailen naar info@sandracollin.nl.
Sandra’s praktijk voor ademtherapie en coaching is onderdeel van het Gezondheidscentrum Oosterhout in het verlengde van Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout.

Voor meer informatie over Sandra Collin zie www.gezondheidscentrumoosterhout.nl en LinkedIn: Sandra Rosa Collin

 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing