Geef je op voor de lezing over het geheim achter chronische klachten op 9 november

Geef je op voor de lezing over het geheim achter chronische klachten op 9 november

calendar_today Geplaatst op:

Voel jij je elke ochtend weer gelukkig en gezond, met inspiratie om de nieuwe dag te beginnen? Of sukkel je al een poosje met pijn? Of met overtollige kilo’s die je maar niet kwijtraakt? Met huidklachten waar niets tegen lijkt te helpen. Of misschien heb je eigenlijk altijd wel een beetje stress en een hoofd dat maar niet stilstaat. Je hebt al gemerkt dat je deze klachten niet oplost met een pilletje, met één druk op de knop. Ze keren terug of houden aan. 

Chronische klachten

Chronische klachten komen in allerlei soorten en maten, in gradaties van zwaar tot klein en op de achtergrond. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: de oorzaak. En dus eigenlijk ook de oplossing. We zijn het ons zo gewoon dat het ons niet altijd opvalt. Maar de hele dag door leggen we kleine beetjes druk op onszelf. En dat is logisch, want spanning maakt ons klaar om in actie te komen. Het is een natuurlijke overlevingsreactie. Al die kleine beetjes bij elkaar zorgt ervoor dat onze emmer overloopt. Ons zenuwstelsel, hormoonstelsel en darmen raken daardoor ongemerkt overbelast en gaan klachten veroorzaken. Deze kunnen divers zijn, zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel.

Wie is Ir. Lanke Broeders

Ir. Lanke Broeders, natuurgeneeskundige, specialist zelfgenezing van chronische en terugkerende klachten legt je deze avond uit hoe je hiermee om kunt gaan. Ze heeft een unieke methode ontwikkeld die chronische klachten oplost door de samenwerking tussen je lichaam, je mindset en je intuïtie. Deze methode komt voort uit haar boek: “Gezonde voeding bestaat niet, gezond voeden wel’.

Geef je op voor deze gratis Lezing

Deze lezing vindt plaats op woensdagavond 9 november vanaf 19 uur bij Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout.

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@broedersgezondheidswinkel.nl Er zijn geen kosten verbonden voor deelname aan deze lezing. Voor meer informatie over de lezing en/of Lanke zie https://lanke.nl/

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing