De 10 beste huidverzorgingsproducten voor in de winter

De 10 beste huidverzorgingsproducten voor in de winter

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De 10 beste huidverzorgingsproducten voor in de winter
De R zit weer in de maand, dit betekent dat er een koudere periode aan zit te komen.  De kou kan ook effect hebben op je huid in de winter, denk hierbij aan een droge en trekkerige huid. Voor de meeste mensen heel vervelend, maar gelukkig zijn er genoeg producten die je huid kunnen helpen in deze koudere periode. In deze blog wordt ingegaan op het belang van een goede huidverzorging in de winter en daarnaast worden de 10 beste producten voor in de winter aangeraden.

Huidverzorging in de winter

Wanneer de koude wintermaanden weer om de hoek komen kijken, dan heeft je huid een extra beschermlaag of upgrade nodig. Temperatuurverschillen, gure wind en de winterzon kunnen een negatief effect hebben op je huid. Deze factoren beschadigen de huidbarrière door langs je lichaam te schuren. Gevolg hiervan is dat je huid minder goed vocht vast kan houden, wat daaropvolgend weer kan leiden tot een gevoelige huid. Daarnaast is het begrijpelijk dat je je huid wilt beschermen tegen de koud, dit zorgt ervoor dat je huid minder frisse lucht krijgt en daardoor ook vuiler is.

De 10 beste huidverzorgingsproducten voor in de winter

Hierbij de 10 beste huidverzorgingsproducten die je huid beschermen, vochtig en soepel houden in de winter:

  1. Dagcrème: Het advies is om gedurende koude maanden gebruik te maken van een dagcrème, zo blijf je je huid ook in de winter goed onderhouden.
  2. Nachtcrème: Het gebruik van een nachtcrème leidt ertoe dat je huidcellen beter kunnen rusten en herstellen in de nacht. De nachtcrème, zorgt voor hydratie en daarnaast voedt het de huid.
  3. Lippenbalsem: Veel mensen hebben in de winter last van droge of schrale lippen. Met een lippenbalsem zorg je ervoor dat je lippen extra beschermd zijn tegen de kou.
  4. Zonbescherming: Ook in de winter is zonbescherming iets waar rekening mee gehouden moet worden. Bij Broeders Gezondheidswinkel vind je verschillende zonbeschermingsproducten. 
  5. Handcrème: Vaak krijg je in de winter last van kloofjes tussen je vingers en droge plekken. Door handcrème te gebruiken zorg je dat je handen goed vet en verzorgd blijven.
  6. Anti aging: Ook anti aging is een niet te missen product in de winter. Anti aging crème heeft een kalmerende en verstevigende werking.
  7. Voetcrème: Het verzorgen van je voeten met voetcrème voorkomt blaren en andere schrijnende plekken.
  8. Gezichtsreiniging: Het verzorgen van je gezicht is altijd belangrijk, dus ook in de winter.  De milde reinigingsmousse reinigt de huid intensief.
  9. Serums: Wanneer je huidbarrière beschadigt is in de winter, dan is het aan te raden om serums te gebruiken die bij kunnen dragen aan het herstellen en opbouw van de huidbarrière
  10. Gezichtsscrub: Gezichtsscrubs helpen de huid onzuiverheden en dode cellen weg te poetsen.

Benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp? Neem contact met ons op!
 

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing