Supermarkt safari met Marte Roemeling

Supermarkt safari met Marte Roemeling

calendar_today Geplaatst op:

Het is niet altijd eenvoudig om je weg te vinden in een supermarkt waar veel verleiding op de loer ligt en waar je zelfs misleid wordt om ongezonde producten te kopen. Laat je daarom goed informeren wat gezonde voeding maar óók ongezonde voeding voor je doet zodat je weerbaarder én gemotiveerder bent in een supermarkt vol verleiding. 
Bij Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt verkopen we uitsluitend biologische voedingsproducten. Tijdens de supermarktsafari lopen we door de winkel en hoop ik je een stukje bewustwording mee te geven wat je beter wél kunt kopen voor een gezond voedingspatroon. Voed je lijf gezond, het is makkelijker dan je denkt. 

Persoonlijk Consult

Wil je meteen doorpakken na de supermarkt safari? Dan kun je bij mij ook een persoonlijk consult boeken om eens samen naar je voedingspatroon te kijken. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken. Mijn adviezen zijn gebaseerd op de voedingspiramide.
Met deze methode krijg je alles binnen wat je nodig hebt voor een goede gezondheid. Volwaardige dagelijkse voeding, die toepasbaar is voor iedereen.

info@foodformood.eu.
www.foodformood.eu
M: 06-52446036

 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing