Natuurvoedingsadvies

Gratis Natuurvoedingsadvies

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis

test

Unieke service voor natuurvoedingsadvies in onze biologische supermarkt

Om het nieuwe jaar goed en gezond te beginnen bieden wij een unieke service aan in onze vernieuwde biologische supermarkt. Je kunt er namelijk terecht voor een gratis en beknopt voedingsadvies over biologische voeding! Dit is naar ons idee uniek in de wereld van biospeciaalzaken en natuurvoedingswinkels. 

Ons team wordt uitgebreid met natuurvoedingsadviseur Marte Roemeling van Food for Mood. Zij zal op dinsdagen en donderdagen in de winkel aanwezig zijn en dit gratis voedingsadvies verzorgen. Zo kun je in het nieuwe jaar meteen een goede start maken naar een gezonder voedingspatroon om energieker, fitter en gezonder door het leven te (blijven) gaan. Marte neemt je mee in wat de kracht van gezonde voeding is, maar houdt je ook de spiegel voor wat ongezonde voeding met je doet. Je ontvangt tevens praktische tips voor een gezonder voedingspatroon die je gemakkelijk zelf kunt toepassen. 

Marte is op deze dagen beschikbaar voor korte vragen tot maximaal 15 à 20 minuten. Indien je een langer en uitgebreider advies wilt, dan kun je daar met haar vervolgafspraken over maken. Je kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen en om advies vragen. 


 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing