Onze winkel blijft gewoon open.

Onze winkel blijft gewoon open.

Zoals bekend mogen vanaf heden alleen de essentiële winkels open blijven. Wij zijn een gecombineerde bio speciaalzaak en gezondheidswinkel, dus wij behoren daarom tot de essentiële winkels. We blijven onze normale openingstijden hanteren.

Naast de fysieke winkel aan de Keiweg is er uiteraard ook nog altijd de mogelijkheid om in onze webwinkel te bestellen. En tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om via telefoon en bij voorkeur per mail te bestellen en je boodschappen thuis te laten bezorgen. Net als in de webshop geldt de regel dat bestellingen boven de € 50 gratis worden bezorgd in Oosterhout en de directe omgeving.

Online bestellen versproducten

Veel van onze klanten uit Oosterhout en omstreken bestellen ook regelmatig via onze webshop droogwaren voeding, homeopathie, vitamines, etc.
et bestellen van aanvullende versproducten (brood, banket, groente, fruit, zuivel, kaas, vlees, etc.) is op twee manieren mogelijk: 
• In het afsluitende veld "opmerkingen" kun je aangeven wat je aanvullend wilt bestellen.
• Stuur ons een mailtje via klantenservice@broedersgezondheidswinkel.nl met je bestelling. We zullen daarop reageren inclusief informatie over de wijze van betalen van deze versproducten. 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing