Broeders in Shop Local Gids Oosterhout

Broeders in Shop Local Gids Oosterhout

calendar_today Geplaatst op:

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik van Lies van Tante Betje in Oosterhout het Shop Local Oosterhout gidsje in mijn handen gedrukt kreeg. Volgens mij was het ergens begin februari. Maar ik wist toen meteen: als ik weer vakantie heb, dan ga ik de Shop Local route doen! In mijn weekje vakantie in april kwam het er mede door corona niet van, maar toen ik onlangs twee weken vrij was, heb ik het dagje ingepland. Ik heb alle 21 (!) winkels bezocht, en laat jullie vandaag een uitgebreid verslag zien. Ik vertel kort iets over de winkels, maar heb vooral veel foto’s om te delen. Dat geeft de sfeer het beste weer. Ik heb er van genoten, ik hoop jullie ook!

Broeders Gezondheidswinkel 

De grootste verrassing van de dag was voor mij wel Broeders Gezondheidswinkel. Aan de hand van de omschrijving in het Shop Local Oosterhout gidsje dacht ik dat het een winkel was met natuurlijke cosmetica, homeopathie en voedingssupplementen. Maar het blijkt een complete natuurlijke supermarkt te zijn! Met een groente- en fruitafdeling, een broodafdeling en een erg uitgebreid assortiment natuurlijke producten. Ik heb nu al mijn ogen uitgekeken, maar ik ga er zeker nog een keer terug naar toe.

Shop Local Oosterhout

Broeders Gezondheidswinkel is al meer dan 80 jaar een begrip in Oosterhout, voor advies over alles op het gebied van natuurlijke voeding en levensstijl.

Shop Local Oosterhout

Leuk detail: aan de vloer in de winkel kun je zien hoe de winkel in al die jaren steeds een stukje verder is uitgebreid.

Zoals ik hierboven al zei: ik ga hier echt nog een keer terug naar toe, om op mijn gemakje rond te kijken.

Shop Local Oosterhout

En om een paar van deze lekkere koeken te kopen, hahaha!

Ik ontdekte zelfs nog een paar voor mij nieuwe natuurlijke merken. Ik heb een en ander gekocht, en ga er binnenkort meer over vertellen!

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing