Training Zelfhypnose door Monique van Eijnatten

Training Zelfhypnose door Monique van Eijnatten

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis

Alle grote artiesten en sporters hebben een ding gemeen, wat ze doen lijkt heel natuurlijk en moeiteloos. In plaats van een gevecht om bewust controle te hebben over wat ze doen, is dat wat ze doen vlot en makkelijk. En ze vertrouwen op hun instinct. Het is alsof hun bewuste deel gewoon hun onbewuste ‘meesterschap in actie’ observeert. Wanneer je leert toegang te krijgen tot diepe zelfhypnose, zal je merken dat deze staat van kalme focus steeds makkelijker bereikbaar is. En je neemt waar hoe je op je best kunt zijn en hoe snel je nieuwe dingen leert, meer moeiteloos en vanzelf. Hoe beter je wordt in het snel in zelfhypnose gaan, hoe makkelijker je gebruik kunt maken van instinctieve capaciteiten en hoe meer je kunt vertrouwen op je onbewuste mogelijkheden om je te helpen bij wat je doet.

Door zelfhypnose leer je meer grip te hebben op pijn, frustratie, angst, onmacht of neerslachtigheid. Of je zou je hypnotisch kunnen voorbereiden op uitdagende situaties, een belangrijk of onverwachts gesprek. Of je zou via zelfhypnose na een stressvolle dag even diep en compleet kunnen ontspannen om dan weer helder en fit te zijn. Ben je benieuwd hoe dit voor jou zou kunnen werken?

De Training Zelfhypnose start op donderdag 15 oktober 2020. Het zijn 5 achtereenvolgende donderdagen van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden graag voor dinsdag 13 oktober.

Deze training vindt plaats in het Wijkcentrum Dommelbergen, Arkendonk 90, 4907XP Oosterhout. De kosten bedragen €99 per persoon en daarbij zijn inbegrepen een beknopte theorie en een geluidsopname zelfhypnose. Uiteraard worden de Corona-regels in acht genomen. Deze training wordt gegeven door Monique van Eijnatten, gecertificeerd hypnotherapeut met ruime ervaring in de begeleiding van mensen naar groter welzijn en groei. Ze Is een van de therapeuten in het Gezondheidscentrum Oosterhout. Voor meer informatie en aanmelding mail naar info@moniquevaneijnatten.nl.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing