Massagetechnieken om het immuunsysteem te versterken

Massagetechnieken om het immuunsysteem te versterken

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:
Nu we weer meer naar buiten kunnen en het gewone leven zich weer begint te normaliseren, is het goed om het immuunsysteem toch nog wat extra te helpen en te ondersteunen.  Dit kan met supplementen, maar zeker ook met de behandelingen in de vorm van massage. Stress en angst heeft een grote impact op ons immuunsysteem en deze emoties kunnen in ons lichaam blijven hangen. Helga Holthuizen werkt met verschillende technieken, zoals lymfedrainage, massagetherapie, Cranio Sacraal therapie en de Bemer therapie. Na een korte intake kijken we samen hoe je verder geholpen kan worden en welke behandeling(en) daarbij ingezet worden en dat is meestal een combinatie van technieken. Je kunt ook zeker komen als je Corona hebt gehad. Voor meer informatie: www.massagepraktijkhelgaholthuizen.nl Of bel of mail: T 0627563823 E h.holthuizen@outlook.com Helga Holthuizen Natuurgeneeskundig- en Cranio Sacraal therapeut

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing