Verhoog je weerstand en verbeter je stofwisseling

Verhoog je weerstand en verbeter je stofwisseling

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Wil je weten hoe je dat kan doen?

Met het programma van Metabolic Balance wordt aan de hand van je bloedwaardes een speciaal op jou afgestemd voedingsplan gemaakt. Dit persoonlijke voedingsplan versterkt o.a. de balans in je stofwisseling en hormoonhuishouding. Door gezonde en op jou lichaam afgestemde voeding wordt je lichaam ondersteund in het opruimen van wat niet meer goed werkt en in het opbouwen waar een tekort aan is. Daardoor versterk je je een fysieke en mentale gezondheid, met een positieve invloed op de kwaliteit van je leven! Het gaat dus om meer dan alleen afvallen of aankomen. Een lichaam in balans geeft je de fysieke en mentale kracht om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan! In je proces wordt je professioneel ondersteund door individuele begeleiding, lekkere recepten en je persoonlijke app! Nieuwsgierig? Bel of mail voor een gratis informatiegesprek naar sabine@natuurlijketenengenezen.nl of 013 5082790. Sabine Flake Praktijk Natuurlijk Eten & Genezen natuurlijketenengenezen.nl Sabine Flake

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing