Broeders Gezondheidswinkel in de race voor beste bio drogistafdeling van Nederland

Broeders Gezondheidswinkel in de race voor beste bio drogistafdeling van Nederland

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Stem ook op jouw favoriete winkel en maak kans op een bio cadeaupakket

Voor de allereerste keer vinden de Biowinkel Awards plaats. Doel van deze verkiezingen is de biologische speciaalzaakbranche positief in de spotlights te zetten. Het brede biologische assortiment, de kennis van de winkelier en zijn personeel, de innovaties in het assortiment en de persoonlijke aandacht voor de klant, zijn elementen waar de branche echt het verschil maakt en waar de deelnemende winkels op beoordeeld worden. Broeders Gezondheidswinkel dingt in deze Biowinkel Awardsmee naar de beste bio drogistafdeling van Nederland.

Met een ruim assortiment homeopathie, vitamines & supplementen, natuurlijke verzorging en medewerkers die garant staan voor het beste advies op het gebied van dit prachtige assortiment, maken de drogistafdeling van de biologisch speciaalzaak vaak het omfietsen waard is. Ook Hélène Melis is trots op haar drogistafdeling en dingt daarom mee naar de beste bio drogistafdeling van Nederland. Naast beste bio drogistafdeling kent de BiowinkelAwards nog 5 categorieën: beste bio groente- en fruitafdeling, beste bio broodafdeling, beste bio wijnafdeling, beste bio kaasafdeling en beste bio slagerij. Deelnemende winkels bepalen zelf binnen welke categorie zij mee willen dingen naar de landelijke 1e, 2e of 3de prijs.

Beoordeel jouw favoriete bio winkel

Vanaf begin januari kunnen klanten van Broeders Gezondheidswinkel naar de site www.biowinkelawards.nl gaan. Aan de hand van een korte vragenlijst laat je daar weten hoe je jouw favoriete winkel beoordeelt. Iedereen die een review invult, maakt kans op een heerlijk bio cadeaupakket. De reviews van de klanten bepalen samen met het oordeel van een vakjury welke winkels er 1e, 2e of 3de in een categorie worden. In totaal zijn er dan 18 winnende winkels die op 31 maart 2020 bekend worden gemaakt.

Een branche om trots op te zijn

“Een brancheverkiezing is bij uitstek een manier om actief naar buiten te brengen waar wij als biologisch speciaalzaakbranche het verschil in maken.”, zegt Joyce van den Bos van de Biowinkelvereniging, organisator van deze verkiezingen. Het diepe assortiment bijzondere biologische producten, de service van de winkelier en de kennis over zijn assortiment, laten zien dat de winkel met recht een speciaalzaak is in biologisch en dus dé plek is waar je terecht kunt voor al jouw biologische boodschappen.

 

Bio Winkel Awards

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing