Begin het jaar met een positieve impact en stap over op biologisch tijdens de overstapweken!

Begin het jaar met een positieve impact en stap over op biologisch tijdens de overstapweken!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Allereerst willen wij je als klant hartelijk bedanken voor je keuze om regelmatig bij Broeders Gezondheidswinkel biologische boodschappen te doen. Tijdens de campagne ‘Bio lekker voor je’ willen we graag samen met andere biologische speciaalzaken laten zien wat de voordelen zijn van biologische ingrediënten en hoe wij elke dag van de beste producten in samenwerking met de natuur kunnen genieten. We zetten hierbij 8 producten in het zonnetje. Deze 8 producten brood, honing, kaas, melk, eieren, fruitbeleg, haver en aardappels vertellen samen het verhaal van de biologische landbouw en productie; wanneer je kiest voor biologisch kies je voor mens, dier én milieu. Ga naar biolekkervoorje.nl en ontdek waarom kiezen voor biologisch eten en drinken lekker is voor jou én de wereld. Wij houden je ondertussen op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de campagne via de nieuwsbrief, website & social media.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing