“Wandelen met Verlies” op zondagochtend 24 november

“Wandelen met Verlies” op zondagochtend 24 november

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Op zondagochtend 24 november organiseert rouwbegeleider Mieke Kamphuis van Praktijk Kracht uit Rouw een boswandeling met als thema “Wandelen met verlies”.  Deze wandeling is voor iedereen die een verlieservaring kent en hier aandacht aan wil geven. Er zal ongeveer een uur worden gelopen en tijdens de wandeling zal op meerdere momenten letterlijk even worden stilgestaan bij het verlies en de impact daarvan op het persoonlijke leven. Verzamelen vanaf 09.45 uur bij het parkeerterrein van Pannenkoekhuis de Hannebroeck, Hoevestraat 12, Dorst/Oosterhout. Vertrek om 10.00 uur. Gezamenlijk koffiedrinken na afloop in het Pannenkoekhuis om eventueel nog wat na te praten. Kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Kosten voor deelname aan wandeling zijn € 5. Het maximum aantal personen voor de wandeling is 12. Graag even aanmelden als je mee wilt lopen op mkamphuis@krachtuitrouw.nl of 0655328545. Zie voor meer informatie www.krachtuitrouw.nl.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing