Open Dag Magnesium bij Broeders Gezondheidswinkel

Open Dag Magnesium bij Broeders Gezondheidswinkel

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Op vrijdag 5 juli aanstaande is er vanaf 10.30 uur een speciale magnesiumdag bij Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7 in Oosterhout. Magnesium is een belangrijk mineraal, dat bij meer dan 325 processen in het lichaam betrokken is.

Magenesium tekort

Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 75% van de mensen een tekort hieraan heeft. Dat kan (ernstige) gevolgen hebben en zich uiten in problemen met spieren, gewrichten, spanning, energie, stress, vermoeidheid, neerslachtigheid, rusteloosheid etc.

Wat kan u verwachten

Tijdens deze dag kan iedereen een gratis test doen, die aangeeft of er sprake is van een tekort aan magnesium in het lichaam. De gehele dag is er een magnesium-specialist aanwezig, die u op dit gebied deskundig kan adviseren. Ook voor sporters is dit een goede gelegenheid om een professioneel advies te krijgen. Dit alles is geheel vrijblijvend en u kunt gewoon even binnen lopen of van te voren een afspraak maken via telefoon 0162 453223 of via email info@broedersgezondheidswinkel.nl.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing