Inloopdag Hypnotherapie op zaterdag 15 juni

Inloopdag Hypnotherapie op zaterdag 15 juni

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:
Ben je benieuwd naar wat Hypnotherapie voor jou kan betekenen of wil je weten wat hypnotherapie is? Dan ben je welkom bij de gratis inloop op zaterdag 15 juni 2019 om je vragen te bespreken met Monique van Eijnatten, gecertificeerd hypnotherapeut. Haar praktijk voor Hypnotherapie & Coaching is onderdeel van het Gezondheidscentrum Oosterhout. Monique heeft ruime ervaring in de therapeutische begeleiding van mensen in hun proces naar meer welzijn, gezondheid, meer succes en geluk. Ook worden regelmatig trainingen aangeboden waar gebruik wordt gemaakt van zelfhypnose. In hypnotherapie praten we niet alleen over je probleem. We maken gebruik van hypnose om contact te maken met het vindingrijke, positieve onbewuste om dieperliggende oorzaken op te lossen, waardoor klachten of problemen verminderen of oplossen. De gratis inloop vindt plaats op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 15.00 uur in het Gezondheidscentrum Oosterhout aan de Mathildastraat 5B in Oosterhout of via Broeders Gezondheidswinkel aan de Keiweg 7. Je kunt je aanmelden via info@moniquevaneijnatten.nl. Voor meer informatie over Monique van Eijnatten, Hypnotherapie & Coaching kijk op www.moniquevaneijnatten.nl en/of www.gezondheidscentrumoosterhout.nl.   Monique van Eijnatten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing