Dr. Hauschka Beauty Date op vrijdag 7 juni

Dr. Hauschka Beauty Date op vrijdag 7 juni

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:
Je huid is je visitekaartje, de basis voor je schoonheid en laat zien hoe jij je voelt. Weersveranderingen, stress, voeding en hormonen hebben invloed op je huid. Reden genoeg om haar beter te leren kennen.

Kom je ook?

Meld je nu aan voor een Dr. Hauschka Beauty Date op vrijdag 7 juni en maak kennis met het geheim van jouw natuurlijke schoonheid. Van 12 tot 16 uur krijg je gedurende 30 minuten kosteloos alle aandacht van een Dr. Hauschka Beauty Expert. Zij kijkt naar jouw huidbeeld en adviseert welke producten bij jou passen. Ontdek met welk dagelijks beautyritueel je het zelf herstellend vermogen van je huid kunt stimuleren.

Aanmelden

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen voor 7 juni beschikbaar, dus wees er snel bij. Aanmelden kan door te bellen naar 0162-453223 of door een mail te sturen naar info@broedersgezondheidswinkel.nl. G&W Broeder Oosterhout

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing