A.Vogel en Broeders kennen vruchtbare ontmoeting

A.Vogel en Broeders kennen vruchtbare ontmoeting

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Met op de foto van links naar rechts: Sieger, Harry, Wim en Peter. Het afgelopen jaar hebben Biohorma, bekend van het merk A.Vogel, en Broeders Gezondheidswinkel de handen ineengeslagen. Peter Oerlemans en Wim Melis van Broeders Gezondheidswinkel gingen op bezoek bij het Biohorma van Sieger Jellema en Harry van der Loo om elkaars ervaringen op het gebied van E-commerce te delen.  

A.Vogel en Broeders wisselen E-commerce ervaringen uit

Biohorma focust zich op de ondersteuning van het, bij de consument alom bekende en zeer gewaardeerde, merk A.Vogel via diverse online kanalen in combinatie met het verkoopkanaal in de winkel. Broeders legt het accent op het nóg beter in de (online) markt zetten van het merk A.Vogel door middel van de combinatie van een web- en een fysieke winkel. Dat levert voor zowel de leverancier als de winkel natuurlijk genoeg uitdagingen op en daar hebben beide partijen in een aantal openhartige gesprekken uitgebreid over gesproken. En bij een bezoek aan Biohorma in Elburg kan een bezoek aan de A.Vogel tuinen natuurlijk niet ontbreken.

Biohorma

Biohorma is dé specialist in natuurlijke geneesmiddelen. Het gezondste bedrijf van Nederland is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en geneesmiddelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht en de zelfzorgproducten die het levert zijn puur. Elk product is met liefde voor mens en natuur gemaakt en ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En zij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is. Biohorma's bekendste merk is A.Vogel naar ideeën van de Zwitserse fytotherapeut Alfred Vogel en staat voor de productie van natuurlijke, heilzame producten van vers geoogste planten. Gezonde voeding staat hoog in het vaandel en daarbij kunnen voedingssupplementen van biologische grondstoffen niet ontbreken. Daarnaast is het geven van betrouwbare informatie over gezondheidsthema's onmisbaar. Dit doet het bedrijf zowel in boeken als in het tijdschrift van A.Vogel, maar ook op haar internetpagina's. Bekijk hier alle onze A.Vogel producten.  

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline Pia Moor calendar_today Geplaatst op:

Hey Wim & Peter,Wat een leuke stap en bericht in dit artikel over de samenwerking met Biohoma!Hartelijke groet uit Groningen,Pia

question_answer Broeders Gezondheidswinkel calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt! :)
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing