Helga Holthuizen: We gaan de winter weer in

Helga Holthuizen: We gaan de winter weer in

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

We gaan de winter weer in. Hopelijk heb je je energie wat op kunnen laden in de afgelopen, mooie zomer. Zelf heb ik weer nieuwe inspiratie opgedaan voor de praktijk. Op 21 november organiseer ik een informatie avond over de behandelingen die ik in de praktijk kan doen. Ik heb gemerkt dat het niet voor iedereen duidelijk is wat ik nu precies doe. Voor iedere klacht is er wel een behandeling, het is belangrijk om te weten wanneer je naar hulp of ondersteuning gaat zoeken en waar je dit gaat zoeken. Vandaar dat ik uitleg ga geven over de behandelingen en voor welke klachten ze zijn. Op de informatie avond wordt er ook een uitleg gegeven over de fysische vasculaire therapie. Hier ben ik in september mee begonnen. Deze uitleg gaat over het belang van de doorstroming van de allerkleinste bloedvaatjes en hoe we dit kunnen bereiken. Hiervoor komt Wanda Linssen de uitleg geven. Het belooft een gezellige en informatieve avond te worden. De avond is in het Gezondheidscentrum Oosterhout. Kijk voor meer informatie op mijn website. De massagecursussen lopen goed. Zowel de babymassage als de cursus voor volwassenen. Meestal zijn ze een op een. Het voordeel hiervan is dat de cliënt de volledige aandacht krijgt en de tijden in overleg kunnen. Dus als je zin hebt in een cursus, meld je dan hier aan. De reinigingskuren kunnen ook weer gevolgd worden. Dit kan ook op je eigen tijd en in overleg wordt er bepaald welke kuur je kunt gaan volgen. Je kunt je aanmelden door te bellen naar 06 27563823 of te mail naar helgaholthuizen@hetnet.nl.
Helga Holthuizen

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing