Side Sleeper Pro: dé oplossing voor jouw snurkprobleem!

Side Sleeper Pro: dé oplossing voor jouw snurkprobleem!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Snurken is een onderschat probleem. In ons land heeft een op de vijf volwassen mannen en een op de tien volwassen vrouwen er last van. Snurken leidt tot een slechte nachtrust en een langdurig slechte nachtrust zorgt voor veel klachten zoals vermoeidheid, prikkelbaarheid en gewrichts- en spierpijn in de schouders en nek. De oorzaak van deze ongemakken is in de meeste gevallen een slecht kussen. Dat komt simpelweg doordat het hoofd niet juist wordt ondersteund. De Side Sleeper Pro Air zorgt voor een goede houding en stopt het snurken!

Het kussen creëert de juiste slaaphouding!

Het snurken wordt erger als je op je rug slaapt. Dit komt doordat er in die houding een grotere kans is op een blokkade van de keelholte. Zeker als je last hebt van verslapte spieren of een lang, slap en zacht gehemelte en huig. Slapen op de zij is voor veel snurkers dan ook een uitkomst. Helaas is dit vaak lastig te realiseren. Daarom is de Side Sleeper Pro Air speciaal door een arts ontworpen volgens een ergonomische nekondersteuning en therapeutisch wervelkolomontwerp.

Side Sleeper kussen zeer comfortabel

De vorm van het kussen is in tegenstelling tot de traditionele rechthoekige hoofdkussens langwerpig. Toch is dat niet het grootste verschil met een traditioneel kussen. Het feit dat de Side Sleeper het gehele lichaam ondersteunt en voorkomt in een onnatuurlijke, ongezonde houding komt te liggen, is dat wel. Het Side Sleeper Pro Air kussen houdt je in de juiste positie door de uitsparing voor het oor. Het kussen laat het hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen dat het snurken voorkomt en de persoon die naast je slaapt niet lastig wordt gevallen. De vulling bestaat uit 100% polyester foam beads. Dit zijn hele kleine balletjes die zich direct aanpassen aan jouw lighouding. Hierdoor is het kussen ongelofelijk comfortabel en zal je hier heerlijk op kunnen wegdromen! Een goede nachtrust is nu ook voor jou weggelegd!

Vragen over de Side Sleeper Pro?

Wilt u meer weten over de Side Sleeper Pro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing