Atrosan gel, de natuurlijke oplossing bij spier- en gewrichtspijn

Atrosan gel, de natuurlijke oplossing bij spier- en gewrichtspijn

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Atrosan gel van A. Vogel.

Voor een snel herstel op lichaamseigen manier

Heeft u last van stijve spieren bij het opstaan? Of krijgt u spierpijn in de armen na een paar uurtjes tuinieren? Of is er sprake van een stijve nek of schouders na een lange werkdag? Bijna de helft van de Nederlanders heeft regelmatig tot dagelijks last van spierpijn en stijve gewrichten. Is dat ernstig? Nee, gelukkig niet, maar vervelend is het wel. Met name omdat het ons doen en laten flink kan beïnvloeden. A. Vogels Atrosan gel voor spieren en gewrichten kan u daarbij helpen.

Wat helpt? De doorbloeding bevorderen!

Uit onderzoek blijkt dat spierpijn en stijve gewrichten vooral in de rug (58%), nek (40%) en schouders (40%) zit. Laat dit nou juist de lichaamsdelen zijn die we bij bijna iedere beweging gebruiken. En dus worden we ook iedere keer weer geconfronteerd met pijnlijke, stijve spieren en gewrichten. Als we lopen, fietsen of het huishuiden doen. We voelen het continu. Wat helpt? De doorbloeding bevorderen. Hierdoor versnelt de afvoer van afvalstoffen, maar ook de aanvoer van voedings- en reparatiestoffen. En dat zorgt ervoor dat spierweefsel sneller herstelt.

Atrosan gel bevat Arnica montana

Arnica montana (valkruid) staat al jaren bekend als krachtige natuurlijke hulp bij het bevorderen van de doorbloeding. Atrosan gel voor spieren en gewrichten van A. Vogel is een makkelijke smeerbare, rap intrekkende en snel pijnstillende gel met maar liefst 50% Arnica montana. In deze hoge concentratie zorgt de Arnica voor een snelle stimulering van de lokale doorbloeding. Hierdoor wordt uw lichaam krachtig ondersteund om zelf aan de slag te gaan met het herstellen van de spieren en u weer sneller soepel bent. Zo kunt u weer doen en laten wat u zelf wilt. A. Vogel Atrosan gel voor spieren en gewrichten is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml. Bron: A. Vogel  

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing