Lezing over Vitaliteit: van Moe naar Fit op 19 april

Lezing over Vitaliteit: van Moe naar Fit op 19 april

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Voorjaarsmoeheid, weinig energie, nooit uitgerust, steeds maar weer een paar kilo’s bij, hoe staat het met uw vitaliteit? Dit is een vraag die we onszelf best wel eens stellen. Soms hebben we vage klachten, waarvan we niet weten waar deze vandaan komen. Als deze klachten wat langer aanhouden, gaan we op onze reserve energie leven.Vage klachten zijn bijvoorbeeld: huidklachten, vermoeidheid maar toch veel slapen, niet af kunnen vallen of aan kunnen komen, onrustgevoelens, stijve spieren, hoofdpijn, vocht vasthouden enz. Als deze klachten lang aanhouden, heeft het lichaam op een gegeven moment moeite om deze klachten zelf op te lossen en geeft ons allerlei seintjes om er wat aan te doen. De vitaliteit van lichaam en geest wordt minder. Soms gaan we er zelf mee aan de slag door supplementen of medicijnen te nemen, maar dan weten we nog niet waar de oorzaak ligt. Wilt u meer weten over de mogelijke oorzaken en behandelmethoden? De artsen en therapeuten van het Gezondheidscentrum Oosterhout hebben hun krachten gebundeld en een inspirerende en informatieve lezing voor u voorbereid. Zij vertellen vanuit hun eigen vakgebied over de verschillende invalshoeken om weer fit en vitaal door het leven te gaan. Investeer in uw gezondheid en kom naar deze lezing vol informatie en inspiratie op donderdagavond 19 april. De volgende artsen en therapeuten zullen spreken, Monique van Eijnatten (hypnotherapeut & coach), Sabine Flake (klassiek homeopaat en voedingdeskundige), Helga Holthuizen (natuurgeneeskundig en massagetherapeut & cranio sacraal therapeut), Suzanne Kuipe (holistisch energetisch therapeute) en René Tisscher (reumatoloog, klinisch ecoloog en specialist natuurgeneeskunde).

Lezing over Vitaliteit: van Moe naar Fit op 19 april

Deze lezing vindt plaats in de Slotjesveste, Van Oldeneellaan 30, 4902 ZC Oosterhout. Vanaf 19.00 uur is de inloop en de lezing is van 19.30 tot 21.30 uur. De entree bedraagt € 5 per persoon. U kunt zich aanmelden via email naar info@gezondheidscentrumoosterhout.nl of per telefoon 0162-455323 (Broeders Gezondheidswinkel). Na de lezing is er gelegenheid om met verschillende therapeuten te spreken. Wij ontmoeten u graag! Schermafbeelding 2018-04-07 om 09.32.33

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing