Osteopathie Oosterhout

Osteopathie Oosterhout

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Binnen onze praktijk staat de mens in zijn totaliteit centraal, alle componenten binnen één persoon zijn namelijk even belangrijk om je gezond te voelen. Wanneer het lichaam zijn vermogen om zich aan te passen verloren is, treedt er bewegingsverlies op en kunnen er klachten ontstaan. Wij onderzoeken en behandelen het lichaam op een holistische manier. Osteopathie is geschikt voor alle leeftijden en kan toegepast worden bij een breed scala aan klachten. Bij kinderen kunt u denken aan: Buikpijn, obstipatie, diarree, hoofdpijn, slaapproblemen, motorische achterstand, onrust, concentratie problemen, “niet lekker in vel”, herstel na infecties, ondersteuning bij orthodontie. Bij volwassenen kunt u denken aan b.v.: Hoofdpijn, rugklachten, bekkenklachten, (sport)blessures, nekklachten, hernia, duizeligheid, fibromyalgie, maag/darmklachten, menstruatieproblemen, incontinentie, slaapproblemen, chronische ontstekingen, kaakproblemen, vermoeidheid, prikkelbare darm, zwangerschapsklachten. Meer informatie? Een afspraak maken? 06-53 95 70 77 www.osteopathieoosterhout.nl

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing