Lekker eten en je lichaam in balans brengen

Lekker eten en je lichaam in balans brengen

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Voel jij je goed in je lichaam? Ben je blij met je energie en slaap je goed? Wil je niet elk jaar ‘een maatje groter’ moeten kiezen in de kledingswinkel? Naast de gezondheidsklachten die ontstaan door (over)gewicht, dragen extra kilo’s ook soms bij aan een slecht zelfbeeld en ontevredenheid. Wil je daar verandering in brengen maar weet je niet hoe? Wil je met plezier gaan eten en je beter gaan voelen? Wil je eindelijk weten welke voeding nu echt bij je past? Zou het niet fijn zijn als de hormonen en stofwisseling goed in balans zijn?  

Sabine Flake

 

 

 

 

Sabine Flake 

Veel vragen en ik help je graag verder met de antwoorden daarop! Als je met de juiste voeding aan je gezondheid wil werken ben je van harte welkom! Er is zoveel meer mogelijk ‘gewoon door goed eten’ dan je denkt! Bel of mail voor een gratis informatiegesprek. We kijken dan samen hoe jij je snel beter kan voelen en misschien ook wat kilo’s kwijt kan raken. Mail naar sabine@natuurlijketenengenezen.nl of bel 013 5082790. Ik ontmoet je graag. Gezonde groeten, Sabine Flake, Klassiek homeopaat en voedingsdeskundige. www.natuurlijketenengenezen.nl

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing